Ти да видиш! Сашо Кадиев на море с любовницата и бившата си (Фото)

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев показа, че бившата и настоящата му се разбират чудесно

„Когато животът е хубав и хората се разбират“. Това написа Александър Кадиев под последния си пост в Инстаграм, с който направо разлюля социалните мрежи.

Той е избрал да прекара част от лятната си отпуска на къмпинг в Черноморец, където споделя мигове с новата си любима Ивелина Чоева.

Съвсем случайно (или не) обаче Кадиев се засякъл с бившата си приятелка и майка на единственото му дете – Таня Тончева. Напук на стереотипите тримата възрастни демонстрираха близост, като заедно с малката Кати са седнали да споделят обяда си на ресторант.

Сашо Кадиев

Снимка: Инстаграм

А ето и цялото послание на синът на Катето Евро към аудиторията:

„Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!“

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ти да видиш! Сашо Кадиев на море с любовницата и бившата си (Фото)”

  1. h

    авг. 03. 2021

    Милото детенце!

    Reply to this comment

Добавете коментар