Ти да видиш! Мария и Светлана Гущерова заедно на море! (Снимки от почивката им)

Гласувайте за статията

Мария и Светлана Гущерова са заедно в Слънчев бряг

Двете жени на Християн Гущеров се оказаха широко скроени и явно нямат нищо против да спят заедно. И въпреки че милионерският наследник не говори с бившата си жена, Светлето се оказа тясно свързана с фолкпевицата.

Забелязахме нещо, което вероятно ще накара Гущеров да почервенее от яд. Твърде вероятно Светлана не е знаела, че ще трябва да спи на едно място с Мария, но на практика се оказаха в задънена улица и се наложи да си дишат във врата.

Мария и Светлана се оказаха на почивка по едно и също време и в един и същ хотел. Съвпадение или не, никой не знае. Твърде е вероятно и двете да са се сближили.

Мария и Светлана Гущерова

Колаж: Клюки.нет

За Мария не е проблем да поддържа приятелски отношения с половинките на бившите си, пише БЛИЦ. Изпълнителката на „Чувал ли си за такива“ се сближи със сегашната жена на първия си съпруг Митко Андонов и често ходят заедно на почивка.

След като получила исканото след развода с Гущеров, Мария нямала нищо против Светлана и дори била щастлива, че я отървала от робския живот, който й се налагало да води с Християн, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар