Тифани Тръмп съвсем се запусна (Щерката на президента стана двойна – Снимки)

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп не спира да пълнее, какво се случва с президентската щерка

Тифани Тръмп е неузнаваема. Президентската щерка пристигна в Черна гора с гаджето. Двойката отседна в най-баровския хотел „Регент” като с Майкъл Булос наеха най-скъпия апартамент за няколко хиляди евро на вечер. Двойката се надяваше да остане инкогнито.

Снимка: tocka.com.mk

Обществеността обаче веднага разпозна по-малката дъщеря на Доналд Тръмп и хората се шашнаха колко се е променила Тифани. Особено когато я видяха без грим. Овен това е наддала много на килограми и не прилича на себе си. Явно е зарязала всякакви диети и съвсем се е запуснала.

Снимка: tocka.com.mk

Тифани го е ударила през просото. Но хората се питат, шокирани от външния й вид какво се случва с нея, след като разгледаха снимките, публикувани в мрежата. На които се вижда как младата дама се е наляла и в бузите и в ръцете, да не говорим и за надебелилите й бедра.

Снимка: tocka.com.mk

Коментарите са много негативни от сорта на „пари ли няма, че да инвестира в себе си”, „Мелания е по-голяма от нея с 20 години, но изглежда много по-млада от заварената си дъщеря”.

Да си припомним, че преди четири месеца най-неочаквано президентската щерка посети Белгард. Тогава се заговори, че е дошла с гаджето си да сключат таен брак. С когото решили да се обвържат в страна, в която никой не ги познава.

Снимка: tocka.com.mk

За съжаление обаче двойката бе разконспирирана от медиите и те се отказали от идеята си за тайна венчавка, предават от tocka.com.mk. И тогава Тифани бе доста напълняла, но сега е станала направо двойна.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар