Тифани Тръмп се глези с ваканция на Балканите (Вижте къде си пие кафето в Белград)

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп дойде чак на Балканите, за да си почива

Сърбия напоследък е като магнит за богатите американци, а Тифани Тръмп не прави изключение. Дъщерята на американския президент бе изловена на тайна ваканция в Белград, където не само, че се подвизава абсолютно сама, но и дори не се крие.

Красавицата е отседнала в един от най-луксозните хотели в сръбската столица и си пие кафето в центъра на града. В Белград Тифани се забавлява да разглежда различни забележителности и да си прави селфита върху по-интересните статуи сред тях.

„Поздрави от Сърбия“, написа на чиста кирилица Тифани, с което още повече изуми феновете си. Досега президентската дъщеря не е отивала по-далеч от плажовете на Сен Тропе или модните бутици в Лондон. Дори по-голямата й сестра — Иванка, все пак се престраши да посети Брюксел по време на официален форум на баща си, но в Източна Европа нито едно от децата на американския президент не е идвало досега.

Тифани обаче не идва нито като политик, нито по работа. Президентската щерка реши да се позабавлява в държава, където е най-малко вероятно да я разпознаят. Мнозина смятат, че при следващите си пътувания до Европа, тя като нищо може да посети и Чехия, която е родина на майката на сестра й — Ивана Тръмп, и Словения, където пък е родена другата й мащеха — Мелания.

Тифани Тръмп куфее из Белград сн. Инстаграм

Тифани Тръмп куфее из Белград сн. Инстаграм

За разлика от другите си братя и сестри, които са трайно ангажирани с каузите на баща си, Тифани Тръмп се гордее с факта, че е волна и свободна като птичка. Дъщерята на американския президент се наслаждава на удобството и спокойствието, както и на правото да се забавлява според своите си желания. Нещо, което за останалите й роднини е лукс, който почти не могат да си позволят. Тъй като са твърде много ангажирани с политическата кариера на баща им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар