Зарязаха Тифани Тръмп на рождения й ден! (Защо Доналд и Мелания не уважиха партито?)

Гласувайте за статията

Доналд и Мелания отсвириха рождения ден на Тифани Тръмп

Стане ли дума за семейството Доналд Тръмп дава всичко. Особено когато става дума за децата му. От всеотдайното и любещо внимание на баща си обаче, най-често изключена се оказва единствената му дъщеря от брака му с Марла Мейпълс Тифани Тръмп.

Чаровната блондинка, която преди дни навърши 24 години, остана без баща си на рождения си ден. Президентът така и не благоволи да я поздрави и в социалните мрежи за празника. Първата дама Мелания Тръмп също не се появи на събитието. Тифани събра само най-близките си приятели и майка си. А единствения от фамилията, който все пак прие да празнува заедно с нея, се оказа по-големия й брат Доналд — младши.

Милионерът дойде с трите си деца, които явно са доста привързани към любимата си леля. В същото време обаче семейството изживява трудни моменти, защото никой от останалите й братя и сестри не присъства на събитието.

Глезеното малко богато момиченце

Самата Тифани Тръмп е единствената от фамилията, която го раздава в стил „глезеното богато момиченце на татко“. Докато братята й управляват семейния бизнес, а сестра й контролира канцеларията в Белия дом, тя обикаля света и се забавлява с богатите си приятели. „Съзнателно държах Тифани далеч от Източния бряг и семейството на Доналд. Не исках тя да израсне с товара и отговорностите, които това име носи в Ню Йорк и Вашингтон“, заяви неотдавна майка й Марла Мейпълс.

Дамата също бе на тържеството, като си тръгна заедно с дъщеря си. И макар Тифани да изглеждаше щастлива, заобиколена от приятелите си, липсата на семейството бе осезаема.

Без Доналд и Мелания на рождения ден на Тифани Тръмп

Без Доналд и Мелания на рождения ден на Тифани Тръмп

Според слуховете, Доналд все пак поздравил дъщеря си за празника, но Мелания твърдо отказала да посети партито, заедно с другите му деца. Мотивите на първата дама били, че не иска да има нищо общо с бившите съпруги на мъжа си. Още повече, че в началото на миналата седмица се заяде с Ивана. Нищо чудно, че не искаше да се въвлича в нов скандал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар