Тифани Тръмп неузнаваема на фестивала в Кан (Бременна ли е, или просто се ошишка?)

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп неузнаваема на фестивала в Кан

Тифани Тръмп се появи на фестивала в Кан и смая всички. Гаджето на дъщерята на президента Доналд Тръмп бе с нея на галавечер от конкурса, като Тифани видимо бе неузнаваема.

Дъщерята на американския президент бе облечена в традиционната малка черна рокля, с високи обувки, но това, което впечатли всички, бе фактът, че Тифани изглеждаше силно напълняла.

За разлика от посещението си в Белград, където беше стройна като фиданка, сега Тифани Тръмп имаше бузки, двойна брадичка, коремче, а ръцете и краката й видимо бяха по-пухкави.

Въпреки че дъщерята на американския президент продължава да изглежда забележително добре и все така свежа, то фактът, че е претърпяла такива драстични промени във фигурата си, предизвика доста коментари. Някои предполагат, че Тифани може би е напълняла заради нездравословен начин на живот, докато учи в университета, а други са убедени, че е бременна.

Моментално плъзнаха слухове, че президентската щерка върви по стъпките на майка си и мащехата си Мелания, които забременяха, а скоро след това се и омъжиха за Тръмп. Гаджето на Тифани – Майкъл Боулос също бе до нея, видимо в добро настроение. Младежът е завършил финанси и в момента работи в лондонското Сити, докато самата госпожица Тръмп все още учи в Америка.

Въпреки че двойката засега не е обявила намеренията си да се жени, мнозина вече чуват сватбени камбани за тях. Особено след разходката на Тифани до Сърбия, където се твърдеше, че тайно е сключила църковен брак.

Официално, Тифани Тръмп представи приятеля си на семейството си през ноември миналата година. Тогава двамата заедно с президентската фамилия посрещнаха празниците във Флорида. По-рано тя бе виждана с него на спортни събития и други обществени изяви.

Тифани Тръмп бременна? сн. Инстаграм

Тифани Тръмп бременна? сн. Инстаграм

По всичко изглежда, че отношенията им са сериозни, а общата им поява в Кан само затвърди слуховете, че са повече от гаджета.

 

View this post on Instagram

 

@tiffanytrump & her boyfriend @michaelboulos were at Le Majestic Hotel in Cannes, France yesterday during the 72nd annual Cannes Film Festival ❤️

A post shared by First Family (@firstfamilytrumpwhitehouse) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар