Тифани Тръмп вдига сватба в Белия дом! (Щерката на Доналд залюби нигериец)

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп се омъжва за нигериец

Тифани Тръмп има връзка и смята съвсем скоро да се омъжи. Дъщерята на американския президент е на път да вдигне и първата сватба в Белия дом, като обяви, че наскоро е запознала баща си с новия си приятел.

Двойката е заедно от лятото, когато се запознали на Миконос, Гърция. Приятелят на Тифани е баснословно богат – Майкъл Булос и е наследник на една от най-влиятелните династии в Нигерия.

Въпреки че самият президент неотдавна оскърби нигерийците, Майкъл Булос определено му е направил силно впечатление. Смята се дори, че двамата с Тифани са получили покана да прекарат Коледа в Белия дом. С тях обаче няма да бъде майката на госпожица Тръмп – Марла Мейпълс. Бившата актриса никак не се разбира с бившия си съпруг и двамата дори не си говорят.

Марла не подкрепи Доналд и на клетвата му, така че не смята и по празниците да го посещава. Освен това той също не таи никак топли чувства към нея. За разлика от Ивана Тръмп, с която го свързва все още близко приятелство, Доналд въобще не питае топли чувства към съпруга номер две.

Не така стоят нещата с дъщеря му Тифани, която обожава. Той дори смята, че тя е неговото най-любимо момиченце, защото толкова млад се е развел с майка й. „Чувствам се виновен, че я оставих да расте под влиянието на онази жена. Добре че бяха Иванка и момчетата, защото иначе не знам как би пораснала толкова умна и нормална“, споделя в едно предишните си интервюта Доналд.

Тифани Тръмп крие афера с милионер сн. Инстаграм

Тифани Тръмп крие афера с милионер сн. Инстаграм

Той неведнъж е изказвал мнение, че съпруга номер две е била безкрайно празноглава. От друга страна обаче много обича дъщеря си Тифани и нищо чудно сам да й организира сватбата, когато реши да застане пред олтара. Още повече, че тепърва предстои да даде съгласието си на бъдещия си зет“, пишат американските таблоиди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар