април 19, 2024

Тита се превърна в копие на Гери-Никол (Новата чалгарка се пръска от завист по колежката си – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/tita-se-prevarna-v-kopie-na-geri-nikol-novata-chalgarka-se-praska-ot-zavist-po-kolezhkata-si-foto/164360 Kliuki.net
Тита се превърна в копие на Гери-Никол (Новата чалгарка се пръска от завист по колежката си – Фото)

Като две капки вода – така изглеждат днес Тита и Гери-Никол

И като че ли основна заслуга за това има Тита, разбира се. Певицата открай време диша прахта на колежката си, но с течение на времето прави впечатление едно – тя усърдно се превръща в нея. Първоначално и двете се изявяваха в един и същи стил музика, като дори и песните им си приличаха. И макар никой да не се нае да нарече нещата с истинските им имена, между отколешните врагини все още цари упорита борба за надмощие. И завист. [caption id="attachment_185703" align="aligncenter" width="300"]Тита, това ти ли си? Тита, това ти ли си?
Снимка: Инстаграм[/caption] По всичко личи, че Тита съвсем целенасочено се превръща в копие на Гери-Никол. И макар да смени поп музиката с изяви на чалга сцената, все пак остава вярна на стремежа си буквално да се клонира във врагинята си. Последното включване на новоизлюпената чалгарка в мрежата бе с обща снимка с гаджето. Мнозина останаха изненадани и не можаха да разпознаят любимката си. На практика тя дотолкова е заприличала на доскорошната си поп колежка, че двете са неразличими. Голяма част от последователите ѝ бяха осенени от идеята, че Гери-Никол на практика е отмъкнала гаджето ѝ.

View this post on Instagram
 

A post shared by ♕Tita (@hrisistar)

Истината обаче е далеч по-прозаична. Тита не спира да копира поп иконата на младото поколение и буквално се превръща в неин клонинг. Приликата се свежда не само до грим и прическа, а и до копиране на облеклото. Вероятно за Гери-Никол подобно стечение на обстоятелствата е повече от четка по самочувствието, още повече че изпълнителката е известна с желанието си винаги да бъде първа във всичко. Този начин на представяне обаче изиграва доста лоша шега на новата попфолк принцеса.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Откакто се появи на музикалната сцена, Тита сякаш губи малко по малко индивидуалността си. И докато в началото на певческата си кариера бе разпознаваема, в момента е трудно да я различим от чалгаджийките и... от Гери-Никол. Каква е причината за подобно "развитие", засега не е ясно. "Явно много завижда на Гери, след като се превърна в нейно копие. Добре че на снимката е гаджето ѝ Недко, че да се досетим, че това до него е Тита. Но признавам си, за момент си помислих, че Гери-Никол ѝ е отмъкнала мъжа", правят опит за обяснение на ситуацията хора от мрежата, цитирани от slava.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)