Тита се включва в музикален фестивал с благотворителна кауза

Гласувайте за статията

Любими изпълнители на родните меломани се събират на една сцена в рамките на музикалния фестивал Arte Music Festival 2019.

Сред участниците в събитието, което ще продължи от 14.00 до 22.00 ч. на 27 април, са една от фаворитките на зрителите в телевизионната продукция „Като две капки вода“ Тита. Освен нея участие са потвърдили още Криско, Павел и Венци Венц, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо и много други. Организаторите и част от изпълнителите ще провокират присъстващите да застанат зад една обща кауза, насочена към младите хора – инициативата „Заблуди в любовта”.

ТитаОсвен да се насладят на любимите си музикални парчета със съвременно звучене, гостите на събитието ще имат възможността да усетят истинско фестивално преживяване. Предвидени са няколко зони с храна и напитки и такива за отдих и развлечения. За целите на събитието 5000 кв.м. от зелените площи около хотела ще бъдат обособени със специални ограждения, а достъпът до фестивала ще бъде осигурен посредством специални гривни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар