Тина и Миро от „Един за друг“ с приказна морска сватба (Снимки от тържеството)

Гласувайте за статията

Тина и Миро от „Един за друг“ вдигнаха приказна морска сватба

Красива морска сватба вдигна една от любимите двойки на зрителите на „Един за друг“. Става въпрос за Тина и Миро, които само преди седмица вдигнаха моминско и ергенско парти.

Двамата вече са семейство, а младоженката благодари на всички замесени в чудното тържество на морето: „Благодарим на всички за страхотните пожелания които ни изпращате! Бъдете и вие по много от това, което пожелахте на нас. Благодарим на всички наши гости, че споделиха този така вълнуващ за нас ден, че бяха толкова щури, усмихнати и винаги на дансинга! Радваме се, че имахме възможността да бъдем сред всички вас! Благодарим и страшно много на нашите СТРАХОТНИ кумове и ПРЕКРАСНИ родители за цялата подкрепа и разбиране. Мамииии без твоята непрестанна помощ сигурно вече щяхме да сме полудели. Благодарим ти!“

тина и миро от един за друг

Снимки: Инстаграм

Влюбените от четири години живеят във Великобритания и след състезанието отново са там. Въпреки крехката си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е чужда, а страстта им е да пътуват. След годежа в две действия и предложение за брак в Париж, сега те най-сетне официализираха връзката си, пише hotnews.bg.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар