Тина и Миро от Един за друг живеят като в приказка (Вижте с каква кола-уникат се обзаведоха – Снимки)

Тина и Миро от Един за друг живеят като в приказка (Вижте с каква кола-уникат се обзаведоха – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Риалити звездите водят живот като в приказка след сватбата

Тина и Миро от Един за друг това лято узакониха връзката си с брак с хубава светска сватба край морето. На щурото им парти присъстваха още участници от риалити формата – Тяна и Иво, Зори, както и Момчил и Даниел, но без половинките си, с които вече се бяха разделили.

Влюбените младоженци след венчавката се върнаха във Великобритания, където работят и живеят. Младоженците се радват на луксозен живот в кралството на Острова и си личи от снимките, които споделят, че нямат намерение скоро да се връщат в България за постоянно.

Иначе щастливата двойка обича родината си, както семейството си и приятелите и винаги се връщат когато имат възможност да се видят с тях.

В момента обаче работата им е на първо място. Само чрез нея могат да си позвилят някои луксозни придобивки.  Като например уникалната кола, с която Миро скоро се похвали в социалната мрежа.

View this post on Instagram

A post shared by Stanimir Chakarov 🇧🇬 (@stanimirchakarov)

 

Той пусна снимка, на която позира до скъпарски автомобил, който е показвал и на други фотоси. Коментара към снимката гласи, че в живота си всичко е постигнал сам. Благодарение на професионалните си постижения може да си позволи луксозни неща.

 

Двойката обича през свободното си време да излиза вечер, да пътува, а в едно от сториата си Станимир споделя , че се поддържат във форма с Тина, като тренират във фитнес салон, предават от vbox7.com.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар