Тервел Пулев разкри истината: Срещал ли се е с Лияна след ВИП Брадър? (Признания)

Тервел Пулев разкри истината: Срещал ли се е с Лияна след ВИП Брадър? (Признания)
5 (100%) 1 vote

Тервел Пулев за първи път проговори за отношенията си с Лияна

Тервел Пулев разкри какво се е случило между него и певицата след ВИП Брадър

Тервел Пулев проговори за отношенията си с Лияна. Боксьорът разкри истината за случилото се между него и певицата по време на съвместния им престой във ВИП Брадър като за първи път си позволява да коментира публично темата. Братът на Кубрат Пулев е категоричен, че макар да изглеждало по друг начин, той изобщо не е флиртувал с чалгаджийката.

Тервел Пулев и Лияна във ВИП Брадър

Тервел Пулев и Лияна във ВИП Брадър

И не разбира защо тя се е разстроила толкова много от думите му, че помежду им няма нищо. „Нямам никакви впечатления от нея, не съм я виждал след края на шоуто“, категоричен е Тервел.

С което за пореден път показа, че държи на половинката си Диана и не желае името му да се спряга с това на братовчедката на Константин. Въпреки че тя се опита да извлече дивиденти от името му и предполагаемата им афера.

За Диана боксьорът разкрива, че е жената на живота му. И макар да са имали по-слаби моменти и скандали както всички двойки, са успявали да ги преодолеят и сега са по-щастливи от всякога, предават от hotarena.net.

В интервю за „Шоу“ Тервел говори откровено и за половинката на брат си Кубрат – Андреа. За която разкри, че е много далеч от медийния си образ.

„Андреа говори свободно три чужди езика. Също така е човек, който обича да си изразява и отстоява мнението. Намирам общи черти между нея и баща ми-много упорити хора, които постоянно четат за история“, сподели Пулев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар