Теодора показа порасналата си дъщеричка! (Ето в каква красавица се е превърнала)

Гласувайте за статията

Теодора показа порасналата си принцеса

new и е заприличала все повече на майка си. А самата Теодора не крие, че се гордее с нея.

Момиченцето се роди в САЩ, а няколко години след раждането му родителите й решиха да си кажат „Да“. Това се оказа наистина огромна изненада, тъй като Теодора рядко афишира личния си живот.

След като си спретна луда американска сватба в Лас Вегас, и се премести във Флорида, заедно с любимия си, Теодора се отдаде на грижите на дъщеря си и на живота като майка и съпруга. Певицата продължава да пее по участия зад океана, но все по-рядко се чува за нея.

Тези дни обаче тя сподели снимки от празниците, както и с коледните подаръци. От тях става ясно, че тя и съпругът й се забавляват с кънки, а също и че е получила такъв подарък за Коледа.

Цялото семейство са запалени кънкьори и нямат търпение да се изявят на леда. По всяка вероятност певицата ще ни изненада с още някое селфи и от там.

Теодора показа порасналата си принцеса

Теодора показа порасналата си принцеса

Що се отнася до личния й живот, Теодора си живее като принцеса в Америка. Изпълнителката се шири в елегантна къща в затворен комплекс във Флорида, кара луксозна кола и се радва на живота. Преди да замине за САЩ, тя имаше дългогодишна връзка с Ненчо Касъмов. Двамата обаче не стигнаха до брак и изпълнителката предпочете да си търси късмета на другия край на света. Там се запозна със съпруга си Ивайло, с когото живеят щастливи заедно от години. Двамата рядко си идват в България, а когато това се случи, се стараят да не афишират присъствието си на столичните хайлайф сбирки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар