Теодора като арабска булка на сватбата си (Снимки)

Теодора като арабска булка на сватбата си (Снимки)
3 (60%) 1 vote

Теодора се омъжи като арабска булка, венча се на тераса във Вегас, където куп известни величия са го сторили

Чалгаджийката Теодора се показа като арабска принцеса. Тя се омъжи в края на април. Но чак сега пусна снимки от помпозното събитие.Теодора 4Теодора с малкатщ

Фолкаджийката и любимия й Иво избраха един от най-скъпарските хотели в столицата на хазарта Лас Вегас. Това е прочутия тузарски „Беладжио“ предпочитан от известни личности заради луксозната обстановка. И най-вече заради терасата, от която се разкрива приказна гледка към уникалната архитектура на града на комарджиите.

След пищната церемония по венчавката на Теодора гостите не пропуснаха да се снимат на прочутата тераса.

Булката и нейния възлюбен хич не са пестили средства за своето разточително сватбено тържество. Гощавката се състоя в балната зала на „Беладжио“ , за декорацията, на която било заложено на бяло и слонова кост. Използвани били само живи цветя по изключителното желание на булката. С рози и орхидеи бе украсена залата, която заприлича на дворец на източен шейх, споделят присъствали.

Поканените да споделят радостта на младоженците били 100 човека. Като половината от тях специално пристигнали от България, пише blitz.bg.

За сватбената си одежда Теодора заложи на известна и супер луксозна марка. Избра тоалет на испанската „Проновиас“. Дъщеричката Мария бе малката шаферка на мама с рокличка като на булката. А в косите и на двете бяха вплетени еднакви бижута, изработени по поръчка.

Истински фурор предизвика сватбената торта. Четири етажното сладко изкушение бе украсено с инициалите на младоженците. Те я разрязаха заедно пред погледите на впечатлените си гости.

Сватбата на Теодора предизвика отзвук и зад Океана. С прекаленото си разточителство и пищност стана повод за завист сред колежките на фолк певицата.  Те започнаха да се питат защо щастливата булка не показа снимки с младоженеца?

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар