Тези звездни двойки отложиха сватбите си заради…

Гласувайте за статията

Те са в очакване на по-добри времена

На някои известни звездни двойки им се наложи да отложат сватбите си.

Причината за отлагането разбира се не е тяхното нежелание да минат под венчило или да го забавят максимално дълго във времето, а пандемията от коронавирус, която парализира света.

звездни двойки

Те са в очакване на по-добри времена

Ето кои са известните звездни двойки, на които ще се наложи да изчакат известно време, докато чуят сватбения марш. На тях определено ще им се наложи да дочакат по-добри времена, за да минат под венчило:

Кейти Пери и Орландо Блум
Те планираха да си кажат заветното „Да“ пред 150 гости в Япония това лято. За момента сватбата се отлага. Звездната двойка твърди, че все още не са избрали новата дата, нито локацията.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес
В „Шоуто на Елън Дедженеръс“, Дженифър Лопес сподели, че сватбата й с Алекс Родригес ще бъде отложена. Бъдещата сватба ще е четвъртата по ред за Дженифър Лопес и втора за Алекс Родригес.

Ема Стоун и Дейв Маккери
Носителката на „Оскар“ Ема Стоун и сценаристът Дейв Маккери трябваше да сключат брак в средата на март. Звездната двойка все още не е взела решение за новата дата за сватбата им.

Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци
Принцеса Беатрис, която е петата внучка на кралица Елизабет Втора трябваше да сключи брак на 29 май. Според изданието „Daily Mail“ обаче сватбата е отложена за 2021 г.

Миа Калифа и Робърт Сандберг
27-годишната бивша порноактриса Миа Калифа също отложи сватба си с Робърт Сандберг. Причината за отлагането на сватбата и на тази звездна дойка разбира се е пандемията от коронавирус. В профила си в Instagram ливанката качи снимка, под която написа:
„Ако светът свърши преди да успея да се омъжа за Робърт Сандберг през юни, моля да бъда погребана с една от тези 12 рокли“, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар