Теди Велинова с царски подарък за Коледа от доктор Енчев (Снимки от празника)

Гласувайте за статията

Теди Велинова определено си живее като кралица с пластичния хирург

Теди Велинова получи разкошен пръстен с брилянти, ще последва ли брак?

Теди Велинова получи уникален подарък от половинката си – доктор Ангел Енчев, за Коледа. Моделката, кото в последните години се изявява като интериорен дизайнер, определено си живее царски с пластичния хирург на звездите и поредният подарък от негова страна го доказва.

Доктор Енчев подари пръстен на Теди Велинова за Коледа

Доктор Енчев подари пръстен на Теди Велинова за Коледа

За Коледа доктор Енчев купил за Теди разкошен пръстен с брилянти, чиято стойност е минимум петцифрена сума, коментират познавачи. Скъпоценното бижу обаче не било придружено с предложение за брак, въпреки очакванията на феновете на двойката.

Като причината е в липсата на желание от страна на хирурга. Който се бои да не би с подписа си двамата да развалят хармоничната си връзка. Двамата изкараха Коледа със семейството и приятелите си като самата манекенка се постарала да направи баницата.

dr enchevШампанското пък е специален внос от Франция и е розово на цвят. И естествено, също струва не малка сума, научиха от hotarena.net.

dr enchev2Учудващо за всички, за разлика от друг път, Теди и докторът не бяха облечени по еднакъв начин. Нещо повече, Велинова се беше спряла на стилна черна рокля с гол гръб, докато Енчев за пореден път предизвика оживени дебати със стила си. Тъй като приличаше повече на папагал, с шарения панталон и синия си елек.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар