Теди Велинова след операциите – едно към едно с Джулия Робъртс (Фото факт)

Гласувайте за статията

Теди Велинова е одрала кожата на Джулия Робъртс, след пластиките по лицето си моделката стана нейно копие

Бременната Теди Велинова е едно към едно с Хубавата жена. Нейната отдавнашна мечта да прилича на Джулия Робъртс  напълно се е осъществила. Благодарение на това, че си ляга с пластичен хирург приликата между моделката  и нейният идол е поразителна.Теди Велинова и Джулия Робъртс

Д-р Ангел Енчев е превърнал половинката си в пълно копие на холивудската звезда. С големи устни може да се похвали Велинова. Като тези на Хубавата жена. И носовете им са едно към едно. Големите изпъкнали чела и изразителните очи на двете красавици правят впечатление дори от далеч. Както и голямата им челюст и пленителната им усмивка поразително си приличат.

При някои хора наистина може да съществува прилика, която е интересно съвпадение и случайност. Не така стоят нещата при съпругата на д-р Енчев. Който е бг светилото в пластичните корекции на звездите.

Още преди да се запознае с мъжа на живота си Велинова е лягала под скалпела, предават от hotarena.net.Очарована от ролята на актрисата във филма Теди решила да постигне прилика с любимата си героиня. И ето, че това вече е факт.

Моделката е известна с множеството си корекции на лицето. Но пък и мечтата си е постигнала. Съпругът й наистина добре се е потрудил да я направи пълно копие на Робъртс. Че дори и да е по-красива от нея.

Теди Велинова ще се отблагодари достойно на своя любим съпруга. Скоро ще го дари още едно дете. 38-годишната красавица няма за кога да отлага раждането на второ отроче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Теди Велинова след операциите – едно към едно с Джулия Робъртс (Фото факт)”

  1. Нина

    Ное. 10. 2016

    Да, минала покрай Джулия Робъртс! Та Джулия е толкова нежна и фина, не като траверса- кобила Теодора. Намерила с кого да се оприличава!

    Reply to this comment

Добавете коментар