Теди Велинова показа порасналата си принцеса (Вижте колко е щастлива с малката София)

Гласувайте за статията

Теди Велинова показа малката София

Теди Велинова показа дъщеря си. Манекенката и интериорен дизайнер за първи път сподели снимки с порасналата вече София в социалните мрежи. Обичайно тя криеше лицето на дъщеря си, но малката госпожица расте, а щастливата й майка, не може да й се нарадва.

Теди Велинова сподели снимки в социалната мрежа, на които позира с дъщеря си. Двете са в провинциална къща в Симеоново край София и очевидно са безкрайно щастливи и се радват на общата си компания.

На една от снимките на цъфнало дърво, Теди позира заедно с дъщеря си. А в социалните мрежи е написала емоционален пост за майчинството. „Не разбирам защо жените казват: Аз съм просто майка. Обяснете ми отново — има ли на планетата по-важна работа от тази?“.

Щастливата Теодора е майка и на по-голям син — Филип, който се роди преди около шест години. Тогава щастливият д-р Енчев организира пищно тържество за наследника си, който се роди в един и същ ден с британския принц Джордж.

Почти едновременно с британската принцеса Кейт Мидълтън, Теди забременя и с малката София. Но двете родиха по доста различно време, като принцесата на семейство Енчеви се роди по-късно от английската кралска особа.

Досега Теди Велинова държеше дъщеря си далеч от медиите, но напоследък споделя повече общи снимки на двете. Тя с гордост показва и колко е пораснал синът й Филип, който също се е превърнал в истински господин.

Теди Велинова сияе с малката София сн. Инстаграм

Теди Велинова сияе с малката София сн. Инстаграм

Малчуганът определено заприличва все повече на баща си, докато София е копие на красивата си майка. Велинова признава, че докато съпругът й прекарва повече време на работа, тя е отдадена почти изцяло на грижите за децата им. Въпреки че от време на време приема да участва в различни модни кампании. И е категорична, че поне засега двамата малки палавници са й напълно достатъчни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Теди Велинова показа порасналата си принцеса (Вижте колко е щастлива с малката София)”

  1. Каката

    апр. 08. 2019

    Изобщо не е красива!

    Reply to this comment

Добавете коментар