Теди Велинова и д-р Енчев с уникална коледна фотосесия (+ Каква е рецептата им за щастлив брак?)

Гласувайте за статията

Теди Велинова и д-р Енчев блестят в Коледна фотосесия с децата, вижте каква е тайната им за щастлив брак

Теди Велинова и д-р Енчев позираха за Коледна фото сесия точно преди празниците. Звездната двойка е смятана за една от най-щастливите в личен план.

Освен, че са много красиви на снимките, за които позират заедно с децата си за сп. ОК те разкриват каква е рецептата им за вечна любов и семейно щастие.

Снимка: missbloom.bg

В интервю за изданието Теди и д-р Енчев разказват, че ще бъдат покрай семейната трапеза на Бъдни вечер вкъщи. За Коледа обаче ще се съберат с приятели и така ще ознаменуват големия християнски празник. Те признават, че за тях това се е превърнало в традиция, която им носи домашен уют, среща с любимите им приятели с много вкусотии за ядене.

Снимка: missbloom.bg

Теди Велинова споделя, че откакто са родители всяка свободна минута споделят с наследниците си. Но въпреки, че им обръщат изключително внимание поне два пъти в годината си открадват по няколко дни и заминават сами на някое романтично място.

Д-р Ангел Енчев не се скъпи на думи и хвали непрекъснато своята нежна половинка. Той говори за Теди, че тя е прекрасна и е събрала в себе си всички ония качества, които трябва да притежава съвременната жена. И топлота и грижовност и любвеобилност. Но въпреки всичките си многобройни ангажименти винаги успява да изглежда отлично.

А тя също хвали Ангел и го нарича отдаден баща. Не случайно малката им принцеса София когато проговорила първата й думичка била „тати”, предават от missbloom.bg.

Вижте още снимки на щастливото семейство в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар