Теди Велинова и д-р Енчев показаха порасналата София (Нови снимки на малката принцеса)

Гласувайте за статията

Теди Велинова и д-р Енчев показаха порасналата София

Теди Велинова и д-р Енчев показаха порасналите си наследници. Една от най-популярните светски двойки у нас, продължава да живее като британско аристократично семейство, а наследниците им не правят изключение. Порасналият вече Филип е почти първокласник, а малката София се е превърнала в истинска кукла. Приятели и на двата си припомнят, че сякаш вчера е бил денят, когато чаровната манекенка даде живот на първородния си син от д-р Енчев. А само няколко години по-късно се роди и сестра му София.

Самата Теди Велинова изглежда във върхова форма, напук на факта, че е родила две деца. Всъщност, манекенката изглежда по-добре от всякога и по всичко изглежда, че не всичко се дължи на скалпела на мъжа й.

Точно обратното.

Именно майчинството даде на Теди обаянието, което толкова години се опитваше да постигне с пластични корекции. Това най-ясно се вижда от усмивката й, с която манекенката направо свети от щастие.

Иначе Теди и д-р Енчев напоследък прекарват повече време в София, отколкото в дома си в Белащица. Както е известно, пластичния хирург на звездите вдигна цял палат за любимата си, за да могат да отглеждат наследниците си сред природата, на чист въздух и далеч от стреса на големия град. За съжаление и на двамата, работните им ангажименти ги принудиха да се върнат в София за по-дълго време. Вече се шушука, че двойката си търси къща в полите на Витоша или някъде сред резиденциите на Бояна, която да превърнат във втори дом, в който да живеят с децата. Иначе семейството разполага с просторен апартамент в центъра на София, който бе повече от удобен и за двамата по-рано. Но с малчуганите у дома, те определено започнаха да променят приоритетите си.

Теди Велинова показа порасналата си принцеса сн. Инстаграм

Теди Велинова показа порасналата си принцеса сн. Инстаграм

Що се отнася до малките Филип и София, едва ли има по-елегантни и чаровни звездни наследници. С майка като Теди двамата всеки ден изглеждат като слезли от корица на списание. И това си личи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар