Теди Бургазлиева проговори за развода със сина на Стойчо Младенов: Заради него избягах в САЩ! (Лични признания + Непоказвани снимки)

Теди Бургазлиева проговори за развода със сина на Стойчо Младенов: Заради него избягах в САЩ! (Лични признания + Непоказвани снимки)
5 (100%) 1 vote

Теди Бургазлиева за първи път проговори за тежкия си развод с Александър Младенов

Теди Бургазлиева е щастлива с втория си съпруг, за когото се омъжи на скромна церемония

Теди Бургазлиева проговори за развода си с Александър Младенов. Мис България 2002 беше омъжена за съвсем кратко за сина на Стойчо Младенов, но нещата между двамата не се получиха и те се разведоха съвсем скоро след сватбата.

Малко след развода им, сестра й Яна умира трагично от малко познатия синдром на ХЕЛЛП и то по време на бременността.

След тази поредица от трагични събития в живота на миската, тя взима решение да замине в чужбина и да започне нов живот.

Теди Бургазлиева

Снимка: Личен архив

„Да замина за Щатите основната причина беше моя неуспешен брак и развода ми. Просто имах нужда да остана сама, имах нужда да пътувам. Може би повечето разведени жени ще ме разберат, просто исках да се откъсна от всичко познато, от миналото, общите ни познати, исках да пътувам, да видя света, да работя върху себе си, да видя какво още и липсва на мен като човек, за да бъда достатъчно осъзната и да знам какво точно искам от една връзка и Америка винаги е била мечта.“

Именно в Щатите тя среща втория си съпруг Симеон. Двамата се оженили в стъклена църква до океана преди година и в момента красавицата е готова да има дете от мъжа до себе си.

Първоначално Теди се установила в Ню Йорк, но после избрала града на ангелите и не съжалява. Работи като бизнесконсултант и пише книга за живота си, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар