Теди Бургазлиева бременна с първото си дете (Ексклузивно фото с коремче)

Теди Бургазлиева бременна с първото си дете (Ексклузивно фото с коремче)
5 (100%) 1 vote

Теди Бургазлиева очаква първото си дете всеки един момент

Теди Бургазлиева бременна с първото си дете! Една от най-красивите носителки на титлата Мис България изненада всички, като обяви, че съвсем скоро ще стане майка.

Тайната за чаканото бебе е добре опазена от родните папараци, защото Мис България 2002 живее със своя съпруг в Лос Анджелис. В емоционален пост тя споделя, че много иска да стане майка и в отговор на молбите й заченала през декември.

Само месец преди това завършила своята автобиографична книга, която предстои да излезе всеки момент.

Теди Бургазлиева

Снимка: Фейсбук

Тя се казва „Невъзможно“ и с нея Теди споделя с читателите най-ценните уроци и най-интересните истории и моментите, които преобърнаха живота й. Бургазлиева не споделя какъв ще бъде пола на бебето, но специално благодари на мъжа си за подкрепата.

За Бургазлиева това е втори брак, след като преди години у нас бе омъжена за футболиста Александър Младенов. Двамата се разведоха след 4-годишен брак, когато Теди бе едва на 22 г. Миналата година тя мина под венчилото в САЩ с българина Симеон Иванов, който е бивш автомобилен състезател, а в момента работи като треньор по личностно развитие, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар