Теа на Никол Станкулова с приказен първи РД (Фото и Видео от празника)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова на крилете на щастието, дъщеричката й Теа стана на 1 годинка

Никол Станкулова пусна пост в социалната мрежа по случай първия рожден ден на дъщеря си Теа. Красавицата написа мило послание, в което говори колко е силна майчината обич.

От празника на Теа младата майка се похвали с видео. На което се вижда уникалната торта на малката й принцеса. Която е истинско произведение на кулинарното изкуство, аранжирано като за момиченце, което празнува за първи път своя рожден ден.

Тортата на Теа е във формата на детска въртележка, която наистина се върти в кръг от няколко красиви бели кончета. А в средата й са изрисувани  приказни малки момиченца.

Снимка: Инстаграм

Щастливата майка сподели с феновете си, че в годината, която е изминала Теа е била най-важното нещо в живота й, а всичко друго е било на заден план. От Инстаграм тя призова тези, които чакат точния момент да си родят дете да побързат, защото не знаят какво изпускат.

За съжаление чаровната синоптичка и този път не показа малкото си съкровище. Тя не го е правила никога до сега. Никол е споделила с почитателите си само името на дъщеря си. А всички други подробности около раждането и отглеждането й пази единствено само за семейството си.

Станкулова е категорична, че щастието обича тишината и затова крие Теа от погледите на хората. Както не издава и подробности за връзката си с таткото на детето Теодор Минев. Страхува се от завист и уроки. Затова носи червен конец на ръката, с който се пази от „зли очи”, предават от hotnews.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар