Тачо на Жени Калканджиева излезе от ареста след пиянски побой (Скандалджията на свобода срещу 5 бона – Всичко за цирка)

Тачо на Жени Калканджиева излезе от ареста след пиянски побой (Скандалджията на свобода срещу 5 бона – Всичко за цирка)
5 (100%) 1 vote

Половинката на Жени Калканджива е с повдигнато обвинение за закана за убийство и гаранция от 5 бона

Стефан Манов  на Жени Калканджиева по известен в светските среди като Тачо пребил един от съседите си, който му отправил забележка, че вдига шум със силна музика.

Пострадалия Георги разказва, че получил ритници и юмруци в тялото след като бил нападнат от Тачо след скандал с него.

Пострадалият съсед на Жени Калканджиева
Снимка: бТВ

Инцидентът се случил около 18 часа когато Стефан Манов и негови приятели се поздравявали с комшиите отсреща. Те си пускали хитови парчета един на друг. Живеещият под Тачо съсед се подразнил от шума, който вдигат и се спречкал с него.

След като си разменили обиди по съседски благоверният на Калканджиева, който е известен с буйния си нрав, когато прекали с алкохола му забил тупаници.

Тачо на Жени Калканджиевав каубойски екшън
Снимка: бТВ

Потърсена за коментар Мис България обяснява, че е не е присъствала на екшъна. В момента на скандала тя била със сина си на друго място и за да научи подробности се обадила на приятели.

На мястото на инцидента пристигнали патрулки и линейка. Които задържали Стефан Маннов за 24 часа. След изтичането на срока на задържането той бил освободен срещу гаранция от 5 бона. Но с повдигнати обвинения за закана убийство и хулиганство.

В кооперацията се говори, че пострадалия съсед живее от скоро там с по-възрастната си любовница. За трите месеца той успял да се скара с всички живущи, разказват комшиите на миската и нейния съпруг, прдават от hotnews.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар