Тачо и Жени Калканджиева вдигат втора сватба! (Двамата скрепяват брака си с нови обети)

Гласувайте за статията

Тачо и Жени Калканджиева ще подновят брачните си обети

Стефан Манов, по-известен като Тачо, предложил на брачната си половинка Евгения Калканджиева да препотвърдят брачните си клетви, издават близки до известното семейство. Тачо изненадал жена си, която преди години стана шеста по фубост в света, с предложението за брак.

Тачо и Жени Калканджиева

Снимка: Фейсбук

Първоначално Жени помислила, че Тачо пак е прекалил с алкохола, но бързо се убедила, че съпругът й говори напълно сериозно. Стефан обяснил, че е станало прекалено скучно и нищо интересно не се случва в тяхното семейство, затова решил двамата с Жени да вдигнат втора сватба.

За целта Тачо дори уговорил сватбена агенция, която започнала да подготвя тържеството. То ще бъде по американски образец и ще се състои на морава края София по изкуствена арка с бели рози и малки шафери. Брачно свидетелство няма да се подписва, защото Тачо и Жени имат такова – както от гражданското, така и от църквата.

Истинската цел на Тачо е да направи един голям купон, за който не е много ясно кой точно ще плати, чудят се приближени на семейството, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар