Таня Михайлова – копието на Николета Лозанова, я засенчи напълно

Таня Михайлова – копието на Николета Лозанова, я засенчи напълно
5 (100%) 1 vote

Таня Михайлова е пълно копие на Николета Лозанова, също с толкова операции

Таня Михайлова се е подложила на куп корекции, за да заприлича на любимката си

Таня Михайлова тотално засенчи Николета Лозанова! Младата дама е пълно копие на плеймейтката, дотолкова, че в родния й Благоевград доста често я спират по улиците, за да я молят за снимки и автографи, бъркайки я с бившата футболна половинка.

Таня Михайлова е пълно копие на Николета Лозанова

Таня Михайлова е пълно копие на Николета Лозанова

А причини за това има много. Таня изглежда досущ като Николета в лицето, което не е резултат от гени, а вследствие на редица пластични корекции. Всъщност, гледайки ги двете, не можем да преценим коя е лягала под ножа по-често. Факт е обаче, че според онлайн потребителите, Таня изглежда значително по-добре от Николета и определено я засенча.

„Поне е запазила част от собственото си излъчване, не се е превърнала в пластмасова кукла“, категорични са форумци. Очевидно визирайки огромните скули тип „дядо Мраз“, който плеймейтката си е бухнала на лицето и които й пречат да се усмихва нормално.

Таня няма импланти в скулите, но пък за сметка на това има корекция на носа, за да го направи по-тънък и прав, а също така си е уголемявала устните. Резултатът е действително поразяваща прилика с Лозанова.

Освен това, досущ като моделката, и Таня се е явявала на конкурса Мис Плеймейт, от където тръгна звездния път на Ни Ло. Това се случва през 2011 година, но за разлика от бившата госпожа Божинова, Михайлова не успява да пребори конкуренцията и не постига нищо значимо.

Затова избира по-лесния вариант – завръща се в родния си град и се омъжва за богаташ, научиха от Hotarena.net. Освен, че имитира визията на любимката си, Таня дори си е направила същите татуировки и прическа.
Вижте поразителната прилика между двете в галерията ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар