Познахте ли я? Виж Таня Боева ПРЕДИ И СЕГА!

Гласувайте за статията

Певицата е неузнаваема преди години

Прави филирани коси, платинено руса коса и ярък грим. Познахте ли я? Така изглеждаше фолк певицата Таня Боева преди няколко години. Изпълнителката няма нищо общо с днешната си визия.

Таня Боева е направо неузнаваема

Таня Боева е направо неузнаваема

Феновете на певицата коментират, че с годините изпълнителката е успяла да изгради доста стилна визия и да избяга от колоритния стил на чалга певиците. А някои не пропуснаха да отбележат и пластичните корекции, които си е направила.

Таня Боева в рапърския си период

Таня Боева в рапърския си период

Това обаче далеч не е единствената ретро снимка, на която се натъкнахме. Освен фотоса, на който Таня се лута между тийн имидж и харемска визия, певицата е залитала и по рапърския стил.

Огромни бижута, кожени ботуши, и мрежести чорапи — така изглежда Таня Боева през 2006. Яркият грим вече не е толкова силен, но фолк певицата все още прекалява с него.

Днес Таня изглежда много по-стилна и елегантна и няма нищо общо с имиджа на спайска, който демонстрираше преди време. „Като някоя рокерка беше“, спомнят си с усмивка нейни фенове.

Таня Боева днес

Таня Боева днес

За щастие с времето Боева узря и доказа, че може да се наложи дори като модна икона. И макар сравнително рядко да я виждаме на сцената или на партита, фолк дивата определено изглежда по-стилна и елегнатна от преди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Познахте ли я? Виж Таня Боева ПРЕДИ И СЕГА!”

  1. Kristina Rainewa

    авг. 31. 2012

    sega e mn krasiwa I sladka.

    Reply to this comment

Добавете коментар