Таня Боева взриви с разкрития: Бившият ми поръча да ме отвлекат и пребият! (Вижте бруталния й разказ)

Гласувайте за статията

Таня Боева е подала жалба срещу бившия си мъж заради заплахите за побой

Таня Боева твърди, че бившият й мъж многократно е заплашвал, че ще наеме мъже да я отвлекат и пребият. Подобни закани са отправяни и към нейния нов партньор, с когото тя живее от около година и половина след раздялата със съпруга си.

Заплахите чалга изпълнителката очевидно е приела напълно сериозно, тъй като е подала жалба в полицията и в момента се води досъдебно производство.

Това твърди в имейл до редакцията на „Таблоид“ самата Таня, която е решена да води битка докрай.

По думите й в петък, 17 август, в МВР-София е образувано досъдебно производство за поръчителство на побой и отвличане срещу Михаил Бургуджиев, композитор и музикален продуцент на „Ара Мюзик“ и срещу баща му – известния бизнесмен Тодор Бургуджиев, управител на компанията „Екопак“ и бивш голям началник в представителството на Кока Кола за България.

Именно свекърът й е в основата на агресията, убедена е певицата. Проверяват се и още две замесени лица, които очевидно са приели поръчката Таня Боева и новият й приятел да бъдат малтретирани физически.

Таня Боева

Снимка: ХотАрена

Обвинените разбира се категорично отричат и от своя страна възнамеряват да дадат съд на фолк певицата за набеждаване в тежко криминално престъпление.

„Разполагам със записи на заплахите срещу мен, които съм предоставила на компетентните органи. Смятам, че тези хора са способни на подобно нещо. Жалко, че се стигна дотам, тъй като с Мишо имаме син, живяхме заедно 18 години, повечето от които бяха наистина изпълнени с уважение и любов. Минахме през много изпитания, загубихме и дете…. Уви, последните години не бяхме щастливи и се стигна до развода ни. Днес има огромно ожесточение срещу мен от негова страна и семейството му. Баща му открито ме заплашва. Притеснявам се за сигурността си и тази на новия човек до мен“, твърди Боева, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар