СКАНДАЛ! Вижте как виетнамски стюардеси развличат клиенти по време на полет (Снимки и видео)

СКАНДАЛ! Вижте как виетнамски стюардеси развличат клиенти по време на полет (Снимки и видео)
5 (100%) 1 vote

Глобиха авиокомпанията с 1000 долара, развличала пътниците си с еротични танци

Грандиозен скандал избухна във Виетнам преди дни. Местна авиокомпания възмути обществото като накара стюардесите си да танцуват по бикини.

Виетнамска авиокомпания предизвика скандал с полуголите си стюардеси

Виетнамска авиокомпания предизвика скандал с полуголите си стюардеси

От управата на авиопревозвача решили да приложат нетрадиционна мярка за обслужване на туристите по нова линия от Хо Ши Мин до Нан чанг. И сюрпризирали пътниците си с полуголи стюардеси.

Служителките трябвало да развличат пасажерите с еротични танци по време на полет. Само по бикини те виели снаги между седалките на креслата.

В последствие станало ясно, че за танците са привлечени не само по-красивите стюардеси, но и няколко участнички от местен конкурс за красота. Когато се разчуло за новата атракция по време на полет, избухнал чутовен скандал.

За кратко време шоуто станало достояние на милиони, тъй като клипчета с танците се появили в интернет. А из форумите се заформили разгорещени дискусии относно скандалния проект на авиокомпанията. “Трябва ли наши момичета да въртят задници пред чужденците”, възмущавали се местните граждани. Медиите във Виетнам също заклеймиха скандалната изява на девойките.

Възмутената общественост настояла за спешни санкции, а от Министерството на транспорта наложили солена глоба на превозвача. Шефовете на авиокомпанията били глобени с 1000 долара, заради “нарушаване изискванията за безопасност при полета”, пише „БЛИЦ“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар