Тамара Георгиева стана за смях в „Шоуто на Слави“: Аз съм и умна, и красива (Вижте как я унижи Дългия)

Гласувайте за статията

Миската Тамара Георгиева преживя истински кошмар при гостуването си в „Шоуто на Слави“.

След множеството интервюта, дойде ред Тамара Георгиева да седне и на диванчето на Слави. Трифонов принципно има навика на губи ума и дума при вида на красива жена толкова близо до него. Но при гостуването на новата Мис България това не се случи. Дори напротив – шоуменът бе безпощаден с критиките си към нея!

Слави започна да разпитва Тамара Георгиева за какво й е на 24 години да се явява на конкурси за красота. Тя пък промълви, че това й е било мечта. Трифонов пък я посече, че това е доста глупава мечта. Тя би трябвало вече да е разбрала, че красотата е преходна и има много по-важни неща от нея.

Тогава носителката на короната започна да развива обичайните за миските теории как иска славата й да помогне за много добри кауза и да я използва само за добри дела. Тя и преди това се занимавала с благотворителност, но сега смята, че ще има още по-голям успех. Слави я изслуша с насмешка и лаконично заяви, че няма лошо в нейните намерения.

Тамара Георгиева за пореден път демонстрира завидно самочувствие,

което, обаче, поддаде на сарказма и подигравките на Трифонов. Тя се изцепи, че притежава по-специфична красота. Затова и смята, че не всички са я приели в ролята на новата Мис България. Тогава шоуменът я затапи, че за него това звучи доста странно и по тази логика и Ванката е „специфично красив“.

А всъщност със сигурност е имал предвид, че тя не е толкова красива, за колкото се смята. Поне Тамара Георгиева бе искрена да си признае, че скандалите около нея са й били в полза, защото сега е „най-известната жена в България“. Слави не пропусна и тук да се подиграе с нея. Той я попита дали ще му даде автограф в такъв случай. А тя продължи наивно и неразбиращо да се усмихва…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар