Тамара Георгиева призна за операцията на носа (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Тамара Георгиева с половин уста призна, че си е коригирала носа

Тамара Георгиева показа за първи път новия си нос в „На кафе“

Тамара Георгиева призна за операцията на носа си, макар и с половин уста. Пред камерите на „На кафе“ тя не отрече, че действително си е коригирала обонятелния орган след купищата гаври, които отнесе заради него. Тя обаче заяви, че не желае повече да говори на тази тема.

Не само коментарът, но и визията й потвърдиха, че миската си е направила операция. На камерите се виждаше ясно, че гърбицата на носа й я няма. И той е видимо доста по-прав.

Тамара Георгиева

Снимка: Хотнюз

Тамара призна още, че живее разделена с гаджето си. Стивън Роуз и най-красивата нашенка са двойка от 4 години, но младият мъж живее и работи в чужбина, затова двамата се срещат предимно зад граница на романтични воаяжи. Георгиева бе категорична пред Гала, че тя може да разчита на пълната подкрепа на мъжа до себе си, особено след като стана обект на подигравки и жлъч след спечелване на короната за Мис България.

Бащата на младежа е известният бизнесмен Ричи Роуз, който е съдружник във фирмата за преработка на руди на благородни метали „Дънди Прешъс Металс“,a майка му е уважаваната Катя Роуз – собственичката на прочутата Rose Fashion House. Тя е и носителка на титлите Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013.

Спекулациите, че Катя Роуз е осигурила титлата на Тамара накараха миската да бъде максимално мълчалива за личния си живот при последните си телевизионни участия, не само в Нова телевизия, но и по Би Ти Ви, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар