Тамара Георгиева не издържа на хулите! Скандалната миска си клъцна носа (Фото факт)

Тамара Георгиева не издържа на хулите! Скандалната миска си клъцна носа (Фото факт)
5 (100%) 1 vote

Тамара Георгиева не успя да издържи на хулите по адрес на огромния й нос

Тамара Георгиева реши все пак да смали обонятелния си орган

Тамара Георгиева не издържа на хулите по свой адрес! Скандалната миска, която отнесе куп гаври заради огромния си нос, е решила да го намали.

Блондинката, чиито обонятелен орган дълго време бе Тема №1 в светските среди, се е подложила на ринопластика едва преди няколко седмици. Макар в интервю Тамара да бе категорична, че няма да пипа носа си, явно негативната вълна срещу нея все пак й е повлияла.

Тези дни пък стана ясно, че от централата на „Мис Свят“ в Лондон отправили неформално запитване относно подгласничката на Тамара – Йовита Георгиева. Оттам също не одобрявали вида на Мис България и предпочитали втората по красота. Вероятно Тамара е решила да жертва носа си в името на конкурса „Мис Свят“ и затова е склонила за операция.

Тамара ГеоргиеваПромяната ясно се вижда от последните й фотоси. Някои от феновете й пък не вярват, че тя е лягала под ножа, а по-скоро се съмняват, че е използвала твърде много обработващи програми, за да намали размера на обонятелния си орган. Което означава, че все пак се срамува от него, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар