Тамара Георгиева ли е най-грозната ни миска? (Вижте най-хулените носителки на титли за красота)

Гласувайте за статията

Тамара Георгиева се нареди сред най-хулените и подигравани родни миски

Тамара Георгиева успя да „засенчи“ дори и Антония Петрова по хейт

Тамара Георгиева е на път да се превърне в най-хулената родна миска. След избора на софиянката за Мис България 2017 онлайн пространството беше залято от вълна от възмущение заради визията на блондинката. Онлайн потребители веднага й лепнаха прякора „Баба Яга“. Тя обаче далеч не е единствената родна носителка на титла, която отнася гаври недоволство.

Вижте кои са останалите:

Габриела Радославова, или просто Мис Джуки. Несъразмерните устни са първото нещо, което се забелязва в нея. Тя сам признава,ч е е увеличавала два пъти устата си, като е доволна от начина, по който изглежда.

Тамара ГеоргиеваГентиана Халити – Мис еротичен модел 2012, не крие интервенциите в устните и гърдите си. За тях тя е броила близо 15 бона. Не можем да твърдим колко успешно се е превърнала в красавица.

Въпреки че не може да се похвали с най-нежните чери, победителката от „Мис Силикон“ 2009г., Катрин Вачева е една от най-търсените моделки. Тя е споделяла, че би спечелила „Мис България“, стига да си е вдигала краката по-често.

Мис България 2009 Антония Петрова си спечели освен титлата и прякора Мис Крокодил. Именно перничанката даде повод за размисъл дали у нас конкурсите за красота не са платени и нагласени.

Със сигурност Теди Велинова е намерила покровител в лицето на съпруга си, пластичния хирург д-р Енчев. Велинова успя да пребори конкуренцията в конкурса за най-красиви топ модели през 2003г., но мнозина са на съвсем друго мнение.

Екзотичната Джулиана Гани също не може да се похвали с обичта на публиката. Въпреки че печели редица конкурси, включително и „Мис Силикон“ 2013, обществото категорично отрича този вид красота.

Най-скандална със сигурност е Анита Мейзер. Мургавата варненака бе нападната от цяла България, след като бе обявена за „Мисис България“ 2014. Мейзер бе нападната и заради изключително несъразмерното си лице, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар