Тамара Георгиева бясна след слуховете за бебето: Дано да се случи, но не и сега!

Гласувайте за статията

Тамара Георгиева опроверга слуховете, че е бременна

Тамара Георгиева побесня жестоко след последните писания за себе си в публичното пространство, особено сега, когато притеснението около коронавируса нараства с часове.

Според скорошно тиражирани информации Мис България 2017 е в трепетно очакване на първата си рожба. И щеше да е прекрасна новина, ако не беше измислена.

„Дано един ден и това се случи, но за момента няма какво да ми честитите. Поредната фалшива новина“, заяви пред нас Катя Роуз, която е майка на приятеля на Тамара – Стивън.

тамара георгиева

Снимка: Инстаграм

Единственото вярно в случая се оказва, че Тамара и Стивън са все така щастливи заедно, което даже не е и новина, тъй като това е факт от последните пет години насам. Двамата вероятно обмислят да станат родители, но когато това се случи, сами ще го потвърдят.

Припомняме, че Тамара Георгиева вече живее в Барселона заедно с приятеля си Стивън, който учи там. По време на ваканциите пък, двойката се връща с удоволствие в родината си. Както вече казахме – двамата са заедно повече от 5 години и следващата крачка, която очакваме от тях в най-скоро време е – да вдигнат тежка сватба, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар