Тайра Банкс се ошишка (Направо няма да я познаете)

Гласувайте за статията

Тайра Банкс определено не е това, което беше.

Световноизвестната моделка Тайра Банкс, която всички помним като стройна и слаба модна икона, днес изглежда коренно различно. Нашествието на коронавируса със сигурност не оптимизира ситуацията, защото Тайра не прави нищо друго, освен да яде.

Цели 16 килограма тежат на поначало крехката фигура на някогашната фурия на модния подиум. В скорошно свое видеоинтервю за Harper’s Bazaar  Банкс представя на широката аудитория хранителните си навици, и то в детайли. Става ясно, че бургерите, сладките гевреци и изобщо вредните храни често-често присъстват в менюто на звездата. Тя си позволява, при това не умерено, чипс или сусамени барчета и както пише lifestyle.bg, дори успява да изяде цели девет пакетчета чипс. Изолацията си казва тежката дума и ресторантите за бързо хранене вече имат нов редовен клиент, способен да изяде всичко, което поръча.

Повече от ясно е, че подобен начин на хранене ще окаже своето влияние върху всеки организъм. А когато става дума за Тайра Банкс, реалността може да изглежда повече от фрапиращо. На 46 години жената с някога перфектно слаба фигура изглежда като средностатистическа лелка от редиците на обикновените хора и безспорно ни напомня, че и богатите и известните все пак са нормални човешки същества.

Тайра Банкс неузнаваема - вижте я преди и сега сн. Инстаграм

Тайра Банкс неузнаваема – вижте я преди и сега сн. Инстаграм

Благодарение на пищните си форми Банкс все още може би изглежда секси, но държим да отбележим, че ако продължава така, вече няма да се възприема като секссимвол. За да си позволи да разхожда по снимки пищното си тяло, очевидно не се притеснява от светлината, с която я посрещат прожекторите, а това само по себе си е похвално. Чипсът и гевречетата определено се харесват на всички ни, но 16-те килограма в плюс при Тайра засега я преразпределят в редиците на макситопмоделите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар