Тайни признания на принцеса Даяна видяха бял свят (Чарлз с шокиращ жест преди сватбата)

Гласувайте за статията

Тайни признания на принцеса Даяна видяха бял свят, принц Чарлз шокира с жестове

Принцеса Даяна шокира с признания дни преди сватбата си. Бъдещата кралица на сърцата не искала да се омъжва за принц Чарлз и направила смразяващите признания два дни преди венчавката. А причината за всичко това била Камила Паркър — Боулс. Която се превръща в нейна сянка през целия й живот.

„Запознах се с принц Чарлз на 16. Той изглеждаше толкова нещастен и самотен. Аз се чувствах дебела и грозна край него, но по неизвестни причини той ме харесваше“, споделя принцесата с Андрю Мортън. Когато е на 18 негови приятели я канят на ваканция, заедно с него. Скоро след това той започва да я ухажва.

За всички в двореца, Даяна е удобно решение на проблема с Камила. Тя е млада, наивна и отчаяно вярва в любовта. Когато научава, че Чарлз продължава да поддържа връзка с любовницата си сърцето й е разбито. Още повече се отчайва, когато дни преди сватбата им, вижда как той й подарява диамантена гривна. „За принц Чарлз важеше правилото, ако не говориш за нещо, то не съществува. Често говорехме за Камила, но той никога не прояви доблест да ми признае истината“, допълва още тя.

„В понеделник, преди сватбата ни, той подари диамантената гривна на Камила. След което ме остави да обядвам със сестрите си. Отидох при тях и им казах, че не искам да се омъжвам за Чарлз. А сватбата беше след два дни. Те ми отговориха. „Много лошо Дъчи, тъй като лицето ти вече е на чашите за чай“.

Принцеса Даяна не искала да се омъжва заради Камила

Принцеса Даяна не искала да се омъжва заради Камила

Заради коментар на Чарлз, че е дебела, Даява развива булимия, с която се бори повече от 10 години. Принцесата признава, че се чувства като изпаднало сираче сред приятелите му и кралския двор. „Всички те бяха толкова високомерни и снобски настроени. Отне ми години, докато се науча да се справям с тях“, признава още тя пред Андрю Мортън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар