Съсипват БАГАТА! Съд за тормоза над НИКОЛ

Гласувайте за статията

От тук нататък ММА боецът ще трябва дълго време да заличава последствията от стореното

 

В мрежата всички се настроиха срещу Багата. Съвсем обяснима реакция, а малцина са тези, които не я споделят. Броят се на пръстите хората, които са склонни да махнат с ръка и да му простят, защото веднъж за два месеца и то по време на шоу е прекалил с чашките.

Пиянската изцепка, с която той зашлеви всички българи, подкрепяли го през месеците на кома и докато беше в болницата, наистина ще му коства много.

Багата се напи и дърпаше цяла вечер Никол

Багата се напи и дърпаше цяла вечер Никол

И докато за някои това е било изключение, то за други, които си го знаят и са в близкия му кръг, могат да разказват дълго за неговите „приключения”. Да, Благой не пие и не бива да го прави заради спорта, но когато все пак реши да гаврътне в компания се олива и се превръща в животно, както твърдят отлично запознати със сцените му.

То се и видя защо самбистът е по-добре да стои далеч от алкохола…нищо, че част от кадрите ни бяха спестени. За всички стана ясно, че в Къщата настана паника и грозната гледка нямаше нищо общо с един обикновен и традиционен купон.

По-лошото е, че хиляди, които се молеха заедно с него да се възстанови от нападението в дискотека, сега се дръпнаха и го плюят зверски. „Мутра! Ето защо са те наръгали с нож, ама да те бяха довършили!”, крещят по форумите озлобени потребители.

И още: „То е ясно, че си го е изпросил, предполагаше се и затова си затвори устата и не говори за инцидента.”, „Явно, че не му е за първи път да се прави на мъж и като се нафирка кой знае какви ги върши по заведенията!”.

Наздраве, наздраве и от "играчка-плачка"!

Наздраве, наздраве и от „играчка-плачка“!

Жалко за Багата! Сега вече никой не го величае, а настоящата му половинка Любина се чуди къде да се скрие от срам. Още по-неприятното за него е това, което предстои.

Освен, че ще трябва да се справя с излагацията си и дълго да замазва петното, което сам си лепна върху себе си, то по всяка вероятност ще последват и по-сериозни санкции. И не, не става дума за „ВИП Брадър”. Той свършва след няколко дни, а междувременно майката на Никол има намерение да подаде жалба за тормоз над детето й. Тя самата призна, че много се е стреснала, когато е видяла якият Благой да влачи красавицата и нескрито да заявява мераците си.

Никол с майка си Елена (вляво)

Никол с майка си Елена (вляво)

Това вече ще е краят. Ако Елена Станкулова послуша съветниците, които й дават този акъл и започне дело, то Багата наистина ще трябва да забрави за кариерата си, а престоят в реалитито ще му излезе доста солено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Съсипват БАГАТА! Съд за тормоза над НИКОЛ”

 1. Тия па я се стегнете бе къв съд той нищо не и е направил изпил 2 чаши голяма работа дреме му на хуя на него.. и кат толкова го плюете що не отидете му го кажете в лицето форумни плъхове :

  Reply to this comment
 2. Vladimira Yovkova

  Ное. 14. 2012

  аман от глупости! Аз лично не видях Никол да се дърпа…..

  Reply to this comment
 3. Кати Петрова

  Ное. 14. 2012

  I az ne widqh nikol the se durpa.. twa sa pulni glyposti.. horata ako bqha tolko protiw bagata nqmashe the e w kushtata… a I kwo kato se e napil edin put.. a che funki wsqha wecher se napiwa twa nikoi ne go wijda, no poneje bagata e tih I sa malko se proqwi I wednaga.

  Reply to this comment

Добавете коментар