Сървайвърката Янита Янчева разделила Теди Велинова и доктор Енчев (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Янита Янчева разбила ВИП семейството, Теди Велинова се поболяла от ревност

Сървайвърката Янита Янчева се оказа препъни камъка  за щастливия семеен живот на Теди Велинова и доктор Енчев. Макар пластичният хирург да твърдеше, че няма намесен трети човек в раздялата им истината се оказа малко по-различна.

Въпреки привидната хармония, която двойката демонстрира бившите вече половинки живели на ръба на раздялата цели три години. Проблемите им тръгнали по време на втората бременност на моделката. Заради деликатното си положение Теди станала прекалено мнителна към мъжа си. И може наистина да е имала повод да го подозира защото заради професията си всекидневно е заобиколен от красавици.

Но бременната моделка най-много се издразнила когато отношенията на мъжа й с една от пациентките й станали трън в очите. Става дума за една от най-секси българките Янита Янчева. Която има повече от 1,5 млн.  последователи в Инстаграм. С толкова много фенове не могат да се похвалят даже Николета Лозанова и Бербатов.

Бременната половинка на доктора започнала да намира за подозрителни честите посещения на блондинката в кабинета на д-р Енчев. Обхванала я ревност и тя започнала непрекъснато да мрънка. А най-вече напрежението ескалирало когато Янита започнала да рекламира козметичните продукти на хирурга.

Янита Янчева с Теви Кастро
Снимка: ПИК

Теди Велинова толкова се поболяла, че не искала и да чуе, че отношенията на съпруга й с фитнес гуруто Янчева са просто професионални и само заради бизнес. Освен това Янита Янчева е сериозно обвързана с един от най-големите богаташи в Холандия – Теви Кастро. Който е музикален продуцент и собственик на лейбъла „Спиниън рекърдс”. Още повече, че двамата имат и дъщеричка.

Доктор Енчев се постарал да обясни на половинката си, че Янчева само популяризира продуктите му в световен мащаб и нямат други отношеия. В семейството обаче обстановката все повече се нагнетявала и изнервяла. За разрива и края на мира допринесли и честите му отсъствия от дома заради работата му в Пловдив, предават от ПИК.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар