април 18, 2024

Освирепял съпруг отряза и изяде устните на жена си!

https://kliuki.net/skandali/osvirepyal-saprug-otryaza-i-izyade-ustnite-na-zhena-si/136414 Kliuki.net
Освирепял съпруг отряза и изяде устните на жена си!

Освирепял съпруг отряза и изяде изяде устните на жена си! Вижте защо!

Изродът, който изяде устните на жена си, за изненада на всички, се оказа 52-годишен уважаван от всички шведски професор, с много постижения зад гърба си.

[caption id="attachment_6790" align="alignleft" width="300"]изрод Изродът отрязал устните на жена си на живо и после ги изял, за не могат да й ги зашият![/caption]

Причината, която го подтикнала да извърши страшното зверство била ревност към двадесет години по-младата от него съпруга и отмъщение за дългогодишният тормоз, който според него тя му налагала с непрекъснатите си приказки за раздяла, защото вече за нищо не ставал!

От години семейната двойка имала проблеми. Пред съда професорът обяснил, че съпругата му го подложила  на дългогодишен тормоз с непрекъснатите си изневери, скандали и натяквания, че той за нищо не ставал.Тя спирала да го дразни и с постоянните си приказки за развод.

Накрая психясалия вече професор не издържал и така изтрещял, че решил да  накаже и нарани така жестоко своята невярна половинка, че да го запомни и да страда за цял живот.

Извършил зверското деяние с пълното съзнание какво прави. Всичко е било планирано, дори професора е имал намерение след като осакати жена си да сложи край на собствения си живот.

И така, изрода най-хладнокръвно завързал жена си и докато тя била в пълно съзнание, използвайки скалпел отрязал едната й устна, за да я накаже и повече никога да не може да целуне мъж.

Това му се сторило малко и  затова отрязал и другата й устна. Повтарям при пълно съзнание на жертвата.

Но изверга бил толкова освирепял и ожесточен, че се уплашил, че лекарите можели за успеят все пак да зашият устните на жена му и за това, за  по-сигурно ги изял