Съпругът на Мая Бежанска обвинен в далавери

Съпругът на Мая Бежанска обвинен в далавери
1.5 (30%) 2 votes

Откакто е омъжена, Мая Бежанска си живее царски

Не й се налага да готви, защото половинката й е спец в кухнята. Освен това нищо материално не й липсва и вече работи за кеф, а не за пари А най-важното е, че се радва на споделена любов и на деветгодишна дъщеря Аглая.

Съпругът на Мая Бежанска обвинен в далавери

Съпругът на Мая Бежанска обвинен в далавери

Преди време името на съпруга на Мая Бежанска – Владимир Войновски е замесено в съмнения за далавера, фирмата, в която господинът е съдружник, печели по 8000 лева месечно от наем на помещение, намиращо се в сградата на Министерството на културата. Мъжът на Бежанска стопанисва имота като пиано бар. Бизнесменът все пак успява да се измъкне чист от скандала, но става по-внимателен какви ги върши, фокусира усилията си основно в другата си компания, чиято дейност е подпомагането на актьори и осигуряването им на участия в кастинги.

Владимир Войновски е съдружник с Виктор Божинов – режисьор на сериала „Под прикритие“ и съпруг на актрисата Парашкева Джукелова. По тази линия е и близкото женско приятелство на Мая Бежанска с колежката й Паци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Как Слави се гавреше с Мая Бежанска | Сензация - горещи новини - 05.10.2012

    […] кафенето на НАТФИЗ забърсва младеж на име Владимир Войновски. Омъжва се за него няколко месеца след запознанството […]

Добавете коментар