Съпругът на Вили Марковска я носи на ръце (Вижте живота й на принцеса)

Гласувайте за статията

Вили Марковска уцели джакпота, има си мъж-мечта, който я глези като истинска принцеса

Вили Марковска се омъжи за мъж-мечта. Тя има брак с богаташа бизнесмен Ивайло Ангарски. Който е наследник на финансиста Красимир Ангарски. Бракът на красавицата е повече от сполучлив.

Освен, че Вили и Ивайло се радват на прекрасни отношения имат и наследник. Който актрисата роди на богаташкия род и го нарекоха на дядо му Красимир-младши.

Според слуховете фамилията Ангарски притежава милиони. И сигурни ще е така защото обитават луксозен палат почти в полите на Витоша планина. Който е подреден по последен писък на модните тенденции лично от всеотдайната съпруга на успешния бизнесмен. Там семейството прекарва заедно в топлина и уют. А домашна прислужница  помага в отглеждането на момчето на милионерската съпруга.

Нищо чудно, че Марковска остави на заден план кариерата си като актриса и предпочете да се отдаде на семейството си. Тя е станала съпруга за пример. Мълвата, която се носи из светските среди и столичния хайлайф твърди, че Любо Нейков му писнало от претенциите на Вили. И я освободил от комедийния си сериал „Столичани в повече”, предават от лектронното издание  hotarena.net.

Скъсването с актьорската професия се отразило чудесно на Виолета Марковска. Която от скоро време си има нова страст. Тя започнала да изучава източните духовни практики. А съпругът й се изръсил със 100 бона да й отвори йога студио. Само и само да задоволи духовните интереси на любимата си половинка. Която пък му отвръща с много любов и уважение, твъдят столичните анализатори на живота на известните семейства.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар