Съпругата на Коби Браянт в тежка депресия след трагедията (Ванеса дори не може да говори)

Съпругата на Коби Браянт в тежка депресия след трагедията (Ванеса дори не може да говори)
4 (80%) 1 vote

Съпругата на Коби Браянт в тежка депресия след катастрофата

Съпругата на Коби Браянт е в тежка депресия след катастрофата. Ванеса Браянт дори не е в състояние да говори нормално и често избухва в пристъпи на сълзи. Нейните близки са силно притеснени за психиката и здравето й. И сериозно се чудят, дали да не потърсят медицинска помощ, за да облекчат състоянието й.

„Ванеса приема случилото се изключително тежко. Тя не може да говори. Не успява дори едно изречение да завърши, без да избухне в сълзи. Бори се. Много й е тежко, но се бори заради децата си. Опитва да се бъде силна, но цялото й семейство се тревожи за нея“, разкриват близки до фамилията.

Нени приятелки споделят пред списание „Пийпъл„, че „Ванеса е напълно опустошена и едва се крепа“. „Тя полага огромни усилия да се вземе в ръце. Знае, че сега тя трябва да бъде силната“, казват приятели на семейството.

За Коби Браянт Ванеса е „кралицата на сърцето му“ и майка на неговите принцеси. През ноември 2019 година той публикува трогателно послание, с което отбелязва 20-тата годишнина от брака им.

Двойката почти се развежда през 2011 година след серия от кризи и скандали, но се събират въпреки всичко. И в крайна сметка създават едно сплотено семейство с четири дъщери. В момента съпругата на Коби е заобиколена от семейството и приятелите си. Въпреки това най-близките й са убедени, че скоро няма да свали траура, нито да се оправи от преживяното.

„Тя разчита на силна подкрепа. Има вярата си, не е сама и разчита на приятели. Но ще бъде в траур много дълго време“, разкриват близки до двойката.

Съпругата на Коби Браянт е в тежка депресия след трагедията, сн. Инстаграм

Съпругата на Коби Браянт е в тежка депресия след трагедията, сн. Инстаграм

9 души намериха смъртта си при катастрофата с хеликоптер в неделя сутринта. Техническа неизправност и липсващ радар се оказаха пагубни за живота на големия баскетболист и дъщеря му. Той и останалите загинаха при удар в хълм край Калабасас, а самолетът им падна в задния двор на имението на певицата Джесика Симпсън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар