ПОЗЬОР! Вярвате ли в сълзите на Валери?

Гласувайте за статията

Емоции за пред хората или наистина държи на детето си

 

В такава лична драма се опита да ни вкара Валери, че се чудим да му вярваме или не…?!

Този въпрос вълнува мнозина, не, направо хиляди в мрежата. Защо изведнъж той се сети да рони сълзи за синчето си от Алисия, а дали наистина те са реални или е просто поза? За съжаление повечето го намират за преструвка, а истината кой знае каква е.

Валери Божинов горчиво плакал за сина си

Валери Божинов горчиво плакал за сина си

Цялата история тръгна от предаването „Горещо”, където гости бяха Азис и Николета Лозанова. Явно чалга певецът беше решен на всичко, за да измоли малко милост за Божинови и да се издигнат те в очите на хората.

Валери ревнал с горчиви сълзи, когато разбрал, че вече ще може да вижда първородния си син. Валери-младши беше държан настрана от баща си след грозната раздяла с бившата му половинка Алисия, пише kliuki.bg.

Татуировката с името на Никол

Татуировката с името на Никол

Футболистът май преиграва, тъй като съвсем наскоро стана ясно, че си е татуирал името на дъщеря си, но не и на детето си от фолк дивата. Демонстрациите, които умело създава с изгората си, очевидно не включват изписването на друго име, освен това на Никол.

„Нали много обича сина си и плаче за него, защо тогава прави разделение между децата си?” Подобни коментари и риторични питания се въртят с дни във виртуала, но няма кой да отговори.

Всички си съставиха извод, че Валери е просто двуличник и се опитва да ни убеди в любовта си към момчето с евтино театро, скалъпено само за пред медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “ПОЗЬОР! Вярвате ли в сълзите на Валери?”

  1. А е на тоя водещ кво му има е? Станал е ебати толупа и диша като полуумряла свиня.

    Reply to this comment
  2. Lili

    сеп. 18. 2012

    A koi go e vidial da roni sulzi? Cuganina azis ili cigankata nikolina? Vseki znai, che cuganin ako ne izlujie i ne otkradne ne e cuganin!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар