Съквартирантите избухнаха: Жана Бергендорф е гнусна! (Вижте с какво ги отврати)

Съквартирантите избухнаха: Жана Бергендорф е гнусна! (Вижте с какво ги отврати)
4 (80%) 1 vote

Жана Бергендорф за пореден път успя да скандализира съквартирантите.

Безспорно една от най-скандалните звезди в юбилейния сезон на ВИП Брадър е изпълнителката Жана Бергендорф. Тя уж влезе, за да чисти имидж след скандалите с наркотици, в които се замеси в последно време, пък не само че няма да успее да изпълни таи задача, а ще се закопае още по-надолу в публичното неодобрение.

Освен че демонстрира поведение, присъщо на зависим от наркотиците, изпаднал в състояние на абстиненция, изпълнителката на „Самурай“ шокира съквартирантите си и с липса на елементарни хигиенни навици, по присъствие на други, които отговарят по-скоро на пещерен човек, отколкото на имаща се за звезда персона. Освен че често плаши зрителите с неугледния си външен вид, певицата успява всеки ден да погнуси останалите ВИП-ове с някоя и друга изцепка.

Жана Бергендорф май е тази, която може да накара съквартирантите да минат на гладен режим. И то не по други причини, а по чисто хигиенни. Повечето от тях са забелязвали грозния й и абсолютно недопустим навик да бърка с пръсти в току-що сготвената от Ути храна, която е предназначена за всички. По тази причина, щом я видят да се навърта около кухнята, останалите не я изпускат от поглед.

Още по-гадно в случая им става и от факта, че певицата целенасочено си „отглежда“ орлов нокът на кутрето, под който сами може да се досетите какви гадости се събират. Е, след това всичко отива в общата манджа, ако успее да издебне момента, за да бръкне в нея. Гнусно, доста гнусно!

Жана Бергендорф отврати всички

Кофти изцепките обаче продължават и на масата и са в състояние да откажат всеки друг присъстващ на нея от процеса на хранене. Жана Бергендорф си умира да си оближе чинията като послушно кученце, след като е изплюскала всичко в нея. Именно този неин навик й донесе номинацията от дружката й Деси Цонева, която изрази погнуса от поведението й, пише pik.bg.

jana2

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар