Събраха се! Мария Игнатова и Димитър Рачков пак заедно (Комикът й прости изневярата с Енчо Керязов)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Митко Рачков се събраха, най-изненадващо комикът прости на любимата си изневярата с Енчо Керязов

Мария Игнатова и Димитър Рачков стоплиха отношенията си. Комикът преглътнал изневярата на Мария и й простил. Говори се обаче, че връзката им била подновена. Но с единственото условие да бъде отворена.

Бившите любовници решили отново да опитат да стоплят отношенията си. Особено в името на децата си. Двете им момчета били големи приятели. Макара да не са братя.

Въпреки, че Мария била видяна да се натиска с колегата си Кристиян Милатинов той категорично отказа да има връзка с нея.  Свидетели разкриват, че по време на раздялата си водещите били в много обтегнати отношения. Но след като  комикът забрави за забежките на половинката си  с цирковия артист сега са си дали втори шанс.

Говори се, че блондинката често била засичана във вилата на Рачков в последно време. Двамата скъсаха малко след като актьорът се бе нанесъл в тузарското си жилище в затворения комплекс „Панчарево”. Към днешна дата макар и да не живеят под един покрив са си дали време да разберат раздялата им окончателна ли ще е, или ще съберат за винаги, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

По време на уикендите често са заедно с децата си. Като полагат усилия да възпитават правилно наследниците си. Момчето на Игнатова и синът на Рачков Митко-младши се разбирали като кръвни роднини. Макар, че грижите за Виктор на Мария от части поема татко му Петко Георгиев. А за наследника на комика се грижи майка му и продуцентът Евтим Милошев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар