Събраха се! Благо Георгиев с децата на Коледа (Вижте как посрещнаха празника)

Гласувайте за статията

Благо Георгиев на седмото небе, на Коледа е с децата и със Златка

Благо Георгиев изненада почитателите си с коледна снимка. На фотото той позира с двете си деца от Христина. С които се събра за най-хубавия християнски празник Коледа.

Снимка: Инстаграм

Джизъса е щастлив в компанията на Йоана и Давид. Оказа се наистина, че бившата му никак не е злобна жена и както тя самата заяви винаги пуска децата си да се видят с баща си. Явно е забравила заканите на ексфутболиста да й разбие мутрата щом излезе от Къщата на БИГ Брадър. Както й нападките на новата му половина Златка Райкова, която я нарече злобарка.

Със сигурност по Коледа се случват чудеса и семейната вражда отдавна е забравена. От доста време Благой не бе пускал снимка с двете си деца. Някъде от лятото когато се залюби с Русата Златка в личния му профил няма снимки с Йоана и Давид, предават от електронната новинарска агенция blitz.bg.

Малките ангелчета на спортиста са видимо щастливи в прегръдките на татко си. Наконтени с коледни дрехи те сияят в очакване на „добрия дядо“  да развърже торбата с подаръците.

Един от първите коментари на снимката е от половинката на Джизъса Златка Райкова. Тя се обясни в любов на Благо, Йоанка и Давид и написа, че ги обича.

Снимки: Инстаграм

Говори се, че Благой е запознал малките с новото си гадже. А изкусителната плеймейтка се е погрижила за празничната трапеза. От която щастливият татко пусна снимка. Явно отношенията в семейството са по мед масло ако се съди по публикациите на влюбените пиленца.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар