Сури Круз стана красива госпожица (Вижте колко порасна дъщерята на Кейти и Том –Снимки)

Гласувайте за статията

 Тийнейджърката е пораснала забележимо и е станала  стана голяма красавица

Новите снимки на Сури Круз впечатлиха потребителите на интернет. Те забелязват с интерес, че наследичката на Кейти Холмс  и Том Круз е израснала пред очите им.

Последният път когато 15-годишната тийнейджърка попадна в обектива на папараците не беше толкова отдавна.  Снимаха дъщерята на актьорите през април когато празнува рождения си ден. Само за няколко месеца девойката е пораснала на ръст забележимо. А освен това е промнила и стила си на обличане.

Вместо обичайните дънки и тениска Сури този път се появи по улиците на Ню Йорк с много къси шорти, къс топ, комбинирани с дънкова риза. Определено момичето е доста по-женствено от преди, а краката му  те изглеждат много дълги като на модел.

Младата госпожица е наследила най-хубавите черти от двамата си родители
Снимки: Инстаграм

Фотографите се натъкнаха на дъщерята на холивудските звезди да се разхожда с нейна приятелка – момичетата тъкмо напускаха книжарницата. И Сури добави към списъка си за четене за през лятото нова литература. Тя носеше няколко книги в ръцете си, включително романа на Никълъс Спаркс „Най-доброто в мен“, който дори беше заснет на филм през 2014 година.
Сури обикновено се разхожда в града с известната си майка. Посещава и някои събития, като филмови фестивали. Но девойката също има свои интереси. Подобно на много членове на поколението си, тя изглежда има активна гражданска позиция. През ноември миналата година тя бе видяна на митинг в подкрепа на Джо Байдън, който след това пое поста президент на САЩ, предават от spletnik.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар