Супер мамче! Мария Илиева събра погледите с перфектна визия (Вижте я на разходка с бебето – Снимки)

Супер мамче! Мария Илиева събра погледите с перфектна визия (Вижте я на разходка с бебето – Снимки)
5 (100%) 1 vote

На разходка с дъщеря си  София певицата показа невероятна форма след раждането

Мария Илиева, която само два месеца след раждането се върна на сцената наистина е във перфектна форма. Младата майка този път се показа от разходка с дъщеричката си.

Певицата пусна снимки в профила си в Инстаграм, от които се вижда колко е щастлива в компанията на новородената София. Мария публикува към кадрите емоционален пост, в който разкрива чувствата си и признава, че майчинството е най-вълшебното изживяване на света.

Снимки: Инстаграм

Тя казва още, че да е майка е най-хубавия божи дар, чрез който се разкриват неподозирани нови способности и се сдобиваш с невероятна сила. А душата  й прелива от щастие, когато гледа усмихнатите лица на двете си деца – Александър и София.

Снимки: Инстаграм

Тя споделя, че синът й е невероятен батко и е разтапящо как активно се включва в грижите за сестра си.

Баткото усърдно се включва в грижите за сестра си
Снимка: Инстаграм

И поста и завършва с думите: „Успех и поклон за всички супер мами, които отдадено обгрижват своите малчугани и окриляват мечтите им! Вие сте големите герои на съвремието!”

Феновете на звездната майка са възхитени от визията й. Певицата събира погледите с леко лятно облекло, което разкрива женствените й форми, стройна фигура и перфектни крака.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар