Сузанита съвсем си повярва: Аз съм световна звезда! (Още бисери)

Гласувайте за статията

Сузанита си повярва, че е световна звезда и мечтае да живее в Америка

Тийн сензацията Сузанита си повярва, че е световна звезда. Младата красавица шокира феновете с признания в социалните мрежи и в интервюта. Освен, че успя да забърка скандал заради поредната си афера с мускулест мачо, певицата реши да се прави на звезда и като си повярва, че е знаменитост от световна величина.

С кариера в Холивуд.

„Много скоро ще докажа на целия свят коя съм аз. Вече няма да бъда дъвката, която цяла България дъвче“, казва в едно свое интервю Сузанита. Тийнейджърката също така е твърдо решена да се похвали на всички, че е най-голямата звезда у нас. И няма никакво намерение да се отказва от тази своя мечта.

Блондинката тези дни даде интервю, в което заяви, че се вижда като една от големите звезди в България. Освен това планира в най-скоро да се превърне и в световна звезда.

Голямата мечта на Сузанита е да прочуе в Холивуд, а освен това иска да си купи къща в Америка. „Искам да живея в Америка. Да си купя голяма къща в Америка и да живея там. Не за постоянно, но да ходя така, за два — три месеца да си почивам“, твърди още старлетката.

Изказванията й предизвикаха доста смях в социалните мрежи. А една от причините бе именно амбицията й да се види като световна звезда. Вече се чуха коментари, че Сузанита всъщност не може да пее, а в предишните й парчета, гласът й бил обработен. Други пък смятат, че копирайки Гери — Никол тя просто няма шанс да се превърне в нещо повече от кратковременна сензация.

Сузанита си повярва, че е световна звезда

Сузанита си повярва, че е световна звезда

Антифенове на Сузанита я атакуваха дори и на тема познания по география. Според слухове в мрежата, в едно свое скорошно интервю блондинката е объркала понятията за град и държава, предизвиквайки истински смях сред феновете си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар