Сузанита проговори за Александър: Скъсахме, вече съм с друг! (Кой е новият й?)

Сузанита проговори за Александър, не са гаджета

„С Александър не сме заедно повече от месец. Свободен е, взимайте го!“. Така Сузанита обяви раздялата с гаджето си в „Папараци“.

„От доста време нещата не вървяха. Събирахме се, разделяхме се доста бурно, но накрая се разделихме. Надявам се, че си има нова приятелка и му пожелавам само едно — тя да му е вярна“, заяви още тийн звездата.

За себе си изпълнителката призна, че отскоро има нов мъж в живота си, който определено я обожава и е силно влюбен в нея. Самата Венета Райкова подметна, че явно е и мъж с възможности, тъй като дрехите и обувките на Сузанита, надминават месечната заплата и на най-добрите IT специалисти в бизнес сектора.

Изпълнителката също не отрече, че гаджето й я глези със скъпи тоалети и луксозни подаръци, но и не издаде много за него. „Запознахме се в Пловдив. Срещнахме се в клуб, каза ми, че съм много красива“, споделя изпълнителката.

Тя разкри още, че мъжът й не е запознат с кариерата й, нито пък с факта, че е певица. „Остана много изненадан от това, че съм певица. Поиска да чуе мои песни, а след като ме видя в клиповете, изревнува малко. Питаше ме защо съм толкова разголена, не съм ли прекалено скандална. Но той просто не разбира, как стоят нещата в шоубизнеса“, каза още младата звезда.

Иначе Сузанита е категорична, че е щастлива и направо сияе заради новото си гадже. А вероятно и заради него си е направила новия тунинг и устните, които изглеждат по-големи и от тези на Мария. Иначе изпълнителката издаде, че е във възторг от него и има много красиви сини очи.

Сузанита сияе, щастлива с новия си сн. Папараци
Сузанита сияе, щастлива с новия си сн. Папараци

Венета Райкова също наля масло в огъня, като разкри, че гаджето на певицата е доста по-голямо от нея. Въпреки въпросите на водещата на „Папараци“, Сузанита запази в тайна самоличността му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.